Masters+65 Lyngby – Frem

I strålende sol og på et velplejet græstæppe på Lyngby Stadion indledte Frem efterårssæsonen.

Det var forårets vindere Frem var oppe imod, så mulighederne for point var ikke overvældende store. Lyngby indledte kampen bedst med meget boldbesiddelse og gode pasninger uden dog at komme til de store chancer.

Trods lidt presset i bund kom både Niels og Benny dog til et par chancer, når Frem endelig var oppe på modstandernes banehalvdel. Midt i halvlegen kom Lyngby fortjent foran på et godt fladt skud og 10 minutter efter blev det 2-0 på hovedstød fra tæt hold, så Lyngby kunne gå til pause foran 2-0.

I anden halvleg kom Frem meget bedre med og allerede efter 3 minutter reducerede Poul, da han fikst blev spillet fri af Niels tæt under mål.
Frem fortsatte dominansen og på et knaldhård spark fra distancen uden chance for Lyngbys målmand udlignede Palle J. Herefter bølgede kampen og Frem havde muligheder for at bringe sig i front, men i stedet var det Lyngby der kom foran på et mål, der burde have været annulleret, da der forinden blev begået frispark mod Frems målmand. Det skete ikke og Frem måtte op og jagte udligningen igen, men på et kontraangreb til allersidst scorede Lyngby til slutresultatet 4-2.
En fortjent sejr til Lyngby, men også en fin indsats af Frem.