KB2 – FREM = 3-5
 
Efter et par dårlige kampe – og uden Peter – skulle vi på en dejlig forårsdag på Peter Bangsvej møde KB’s andethold. Med Peter med igen (halv kraft) måtte det efter papiret være en taknemmelig opgave. Men sådan skulle det ikke helt gå!
   Vi spillede en skidt 1. halvleg med dårlige afleveringer, dårligt forsvarsspil og ingen fælles forståelse for, hvordan vi skulle spille. Der gik ikke lang tid før KB kom foran 1-0. Vi kom på 1-1 ved Brutale, som placerede bolden fint langs den ene stolpe, men kort tid efter fik KB2 endnu et mål.  Vi fik tildelt et straffe, som Carlo helt sikker mente, han ville score på! Men desværre lige midt på målmanden!
   I pausen talte den ene holdleder med STORE bogstaver. Han mente, vi som tidligere gik alt for langt frem på banen, og dermed gav modstanderne alt for let spil. Det blev for meget for Mathiesen, så han forlod sur taktikmødet forud for 2. halvleg og luskede ned i målet.
  Holdlederen valgte at blive på sidelinjen fra starten af 2. halvleg. Om det var det, der gjorde udslaget eller det var den nye taktik (som ikke blev fulgt), er svært at sige.
   Det blev en forrygende 2. halvleg med Carlo her, der og alle vegne. Carlo fik bolden på midten af banen, tog et par træk og scorede via den ene opstander til 2-2. Vi fortsatte med at spille hinanden med bolde langs jorden, og så stod det lige pludselig 3-2 med Paul som sidste mand på bolden. Det var dejligt at have Peter med igen, og kort tid efter pressede han KB’ målmand så meget, at ham skød den ind på Peter, som scorede.
   Nu kom så holdlederen på banen igen, og efter endnu et godt sammenspil med assist fra Carlo fik holdlederen bolden, som efter en god tæmning og et godt træk forbi et par modstandere med usvigelig sikkerhed placerede bolden helt oppe i målhjørnet uden chance for målmanden. Andre mente dog, at han bare satte indersiden til bolden foran et tomt mål. Sådan kan man jo opleve en scoring forskelligt. KB2 fik et mål mere.
   Det var dejligt at vinde igen, selvom vi stadig spiller uden en fælles forståelse for, hvordan man skal spille 5-5. Måske kan det blive vores styrke fremover til stor forvirring for modstanderne.
Nu må vi se næste gang, hvor vi spiller hjemme mod B 93.
  
 
Benny