2017 +65 B93 – Frem

Det var dagen hvor vi skulle spille mod B93 der førte rækken. Taktikken var klar fra start, vi skulle spille defensivt med Lassen, Bjarne og Roman bagerst, derefter John, Benny og Palle. På mål havde vi Anthon.
I den stærke blæst langs banen røg taktikken på en gang, efter 10 min. var B93 foran med 3-0 efter 3 gennemspillede angreb. Vi havde modvind og kunne slet ikke få gang i spillet. Det hjalp en smule da Benny og Palle rykkede yderligere ned og jeg spillede i spids, men mål blev det ikke til og B93 scorede yderligere så ved pausen stod det 4-0.

Nu var det vor tur til at have den stærke vind i ryggen og det hjalp, men kunne ikke forhindre at B93 på et lidt heldigt mål kom på 5-0. Så var den hjemme tænkte de vel, men på et hurtigt opspil blev Palle helt fri, scorede til 5-1, efter en lang rush af Bjarne spillede hen bagud til Palle, der langt udefra bankede løs og bolden strøg vi en B93 op i den ene målhjørne – 5-2. Nok engang huggede Palle til udefra, målmanden parerede, men Benny var hurtigst til at opfange den nedfaldne frugt og dunkede den med en flot flugter i nettet til 5-3. De blev godt nok nervøse og vi opstemte, men så fulgte en bølge af B93 mål og den sted 10-3. Roman spillede John helt fra og reducering til 10-4 inden Palle igen fik en frispiller til 10-5.


Selvom vi scorede det sidste mål og reddede æren, var de bare bedre end os. En spiller fra vort hold skilte sig ud, som referatet fortæller var Palle med ved de fleste mål – flot løbet selv om han ind imellem var ved at være helt flad.

Næste kamp er på hjemmebane mod Brønshøj – Torsdag den 26. oktober kl. 1030

Hilsen
John.