2017 +65 Frem – B93/B1903

Torsdag formiddag tog Frem imod rækkens nr.2 B93/B1903. Udeholdet havde kun tabt 1 kamp i turneringen, og havde stadig chancen for at vinde rækken. Frem havde dog også en fin statistik med sig. Ubesejret i de sidste 3 kampe og med et pointudbytte på 7, lignede det en jævnbyrdig kamp.
IMG_1755
Frem satsede fra start på en solid defensiv, som betød at gæsterne var mest på bolden,  uden at det resulterede i de store chancer. Som halvlegen skred frem fik Frem bedre fat og havde flere gode chancer for at bringe sig i front, men trods medvind og et enkelt skud på træværket, blev det ved 0-0 efter de første 30 minutter.

IMG_1757

I anden halvleg fortsatte Frem med at have initiativet og mange hurtige kontra  angreb blev ført igennem til fine afslutninger, men træværket og uheld gjorde, at bolden ikke ville i mål. Da B93 heller ikke scorede på deres eneste chance i anden halvleg, sluttede kampen målløs. Igen en flot indsats af Frem´s spillere, som var følgende:

Peter, Poul, Bjarne, Palle, Kassinger, Palle F, Benny og Lassen.

På lægterne var der i dag mange. Finn H, Tom, Sten, Niels Anthon, Arne F, Arne W, Curt Steen, Sylvia og til slut, de der trænede ved siden af.

Reporteren
Peter Sæhl