2017 +65 Frem – Rødovre

På en råkold og regnfuld torsdag tog Frem imod det ubesejrede tophold Rødovre. En svær kamp ventede fremmerne, men trods dårlige odds, gik alle mand frisk til opgaven, og for de fremmødte tilskuere blev det en underholdende, spændende og velspillet kamp.

Spillet vekslede fra side til side, og efter godt 10 minutter kom Rødovre lidt tilfældigt foran 1-0. Frem fortsatte med gode kombinationer og få minutter efter gæsternes scoring, var der udlignet. John Brutale lagde bolden over til Arne og han smækkede den fladt i nettet. Kort før halvtid var Roman igennem, men hans hårde skud blev flot pareret af Rødovres målmand, og derfor forblev det ved 1-1.
IMG_1575
Anden halvleg blev om muligt endnu bedre end første. Via godt teknisk spil, gode kombinationer fra begge sider og mange chancer og mål,  fik tilskuererne fuld valuta for fremmødet. Inden for det første kvarter bragte Rødovre sig foran med 2 mål på flotte skud fra distancen, men Frem svarede hurtigt igen, da Benny knaldede bolden i nettet via den ene opstander. Ved 3-2 vekslede spillet, og der var muligheder i begge ender. Det blev dog udeholdet, der øgede til 4-2, men kort efter blev det 4-3. En bold blev lagt flot tilrette til Brutale og han smækkede den udtageligt i nettet. Det gav Frem mod på mere, og i de sidste minutter pressede de på for en udligning.
IMG_1578
Trods flere gode forsøg lykkedes det ikke og 1 minut før tid cementerede Rødovre sejren med et mål til slutresultatet 5-3. En flot, velspillet og underholdende kamp, som desværre efterlader Frem i den nederste del af tabellen.

Frems hold: Anthon, Lassen, Bjarne, Arne, Brutale, Roman og Benny.

IMG_1571

På lægterne var Rødovre i klart overtal, men på Fremsiden sås Tom, Keld, Barberen, Kassinger og reporteren.