2017 +65 Frem – Rødovre

sgom2016

65+ Frem – Rødovre 4 – 8

Vinterturneringens sidste kamp var uden betydning for Frem, da deres 6. plads ikke kunne ændres. Derimod var der mere på spil for Rødovre, som med bare uafgjort kunne sikre sig førstepladsen. I første halvleg var der ikke den store forskel på holdene.  Frem spillede frisk til og efter 8 minutter scorede Niels fra tæt hold. Kort efter blev der udlignet, men på et flot langskud fra Benny, var Frem endnu en gang i front. Atter udlignede Rødovre, men Frem fortsatte det flotte offensive spil. Det blev til et par store chancer inden Arne igen på et langskud, der blev rettet af, kunne sikre Frem halvlegsføringen på 3-2. En meget flot fremmerhalvleg.

 

 


I anden halvlegs første minut udlignede udeholdet, og de overtog mere og mere af spillet og bragte sig foran 5-3. Frem reducerede ved Niels, flot spillet fri af Bjarne og en kort opblussen af Frem rystede Rødovre en smule. Deres næste scoring afgjorde kampen og yderlige 2 mål til slut gjorde Rødovre til fortjente vindere af kampen med 8-4, men også til værdige mestre i Vinterturneringen 16/17.


Igen var der mange tilskuere på sidelinjen og udover supportere fra Frem og Rødovre, var der også en enkelt B93’er, som havde håbet på sejr til Frem, så de kunne have taget førstepladsen.

Frems hold: Anthon, Poul, Bjarne, Arne, Palle, Benny og Niels

Peter Sæhl