2017 +65 Frem – Skovshoved

Med regntunge skyer hængende over Valby løb de 2 mandskaber på banen til 3. runde i turneringen. Begge hold havde en sejr og et nederlag i bagagen, så det lignede på forhånd en jævnbyrdig kamp.

Frem kom bedst fra start og Bjarne PN driblede flot gennem forsvaret, men valgte at aflevere i stedet for selv at afslutte. Så var Skovshoved advaret. Kort efter spillede Palle F en lang bold op til Roman, som gik til baglinjen og lagde den ind over til Poul, som sikkert sendte den i mål.Frem fortsatte med at dominere og skabte flere chancer, som dog alle løb ud i sandet. Gæsterne var få gange på Frems halvdel, men trods det havde de alligevel 2 forsøg på træværket. 1-0 til Frem efter 30 min var dog alt for lidt.

På tilskuerpladserne trodsede Finn H, Tom, Keld, Barberen regnen.

I anden halvleg overtog Skovshoved mere og mere af spillet, men Frems forsvar var godt organiseret af Bjarne og holdt gæsterne fra de helt store chancer. Frem levede i anden halvleg på kontrastød, hvoraf et par kunne havde lukket kampen. De skete ikke og som kampen skred frem og regnen tog til, måtte tilskuerne vente i spænding til kampens myndige dommer Cecil Nielsen fløjtede af. Endnu en hjemmesejr til Frem og 3 point på tavlen.

Frems hold: Anthon, Poul, Bjarne, Palle F, Benny, Lassen, Roman, Palle J og Bjarne P N.
Peter Sæhl