2017 +65 Frem – Tårnby

Torsdag formiddag tog Frems 65+ mod AB Tårnby. Mulighederne for den femte sejr  i træk til hjemmeholdet var inden for rækkevidde, hvis man kun kiggede på tabellen, hvor Frem stod noteret for 12 point og dagens modstander kun det halve. Kampen forløb dog anderledes. Hele første halvleg brugte de 2 hold på at føle hinanden på tænderne. Der var ingen bid i de to holds angreb, og det meste af spillet foregik på banens midte. 0 – 0 ved halvleg måtte således siges at være ganske retfærdigt

Brian blev dækket tæt op under hele kampen, men scorede alligevel et mål.

I anden halvleg fik de 2 holds tilhængere en anderledes underholdende kamp at se. Tårnby bragte sig i spidsen på et hovedstød fra nært hold. Det fik hjemmeholdet længere frem på banen, og på en flot indlæg fra Brian efter hjørnespark satte Peter indersiden på og udlignede til 1-1. Kort efter nåede Brian højest på et følt indlæg fra Benny, og så var Frem i front. Kort efter kanonerede Brian bolden på underkanten af overliggeren, hvor den ifølge Fremspillerne sprang ned bag stregen, men ud fra dommerens placering kunne der ikke dømmes mål. Herefter vekslede spillet og pludselig var der udlignet. Et dumt boldtab i egen forsvarszone udnyttede Tårnby på fornemmeste vis ved hurtigt at sende bolden i kassen.

Det skulle blive endnu værre for Frem. En høj bold ind i feltet blev snittet videre i nettet og så var kampen vendt fuldstændigt på hovedet. Nu angreb Frem med flere folk. Bjarne gik med i angrebet og det udløste et par stolpeskud til Frem og kort efter en udligning til 3-3. Efter et stort Frempres havnede bolden for fødderne af Bjarne, og han knaldede den resolut i kassen. Presset på Tårnby fortsatte og et par gode afslutninger på frispark og et skud fra nært hold i sidste minut, som keeperen flot parerede til hjørnespark, var det tætteste Frem kom på sejren. En underholdende kamp for de mange tilskuere, som var mødt op, og når alt kommer til alt et passende resultat.

Frems hold: Anthon, Lassen, Bjarne, Carlo, Kassinger, Brian, Benny og Peter.