2017 +65 Skovshoved – Frem

HIK/Skovshoved – Frem 65+

Torsdag formiddag var Frems 65’ere på besøg i Hellerup. Dagens modstander HIK/Skovshoved havde som Frem en sejr og et nederlag i bagagen, og det lignede derfor en jævnbyrdig kamp. Det blev det også. I første halvleg vekslede spillet meget og begge hold kom frem til flere afslutninger. De fleste og største chancer havde Frem, men de fik ikke bolden i mål, og i stedet kom hjemmeholdet lidt tilfældigt  foran 1-0 på et langskud kort før halvleg.
IMG_1532
Fra anden halvlegs start satte Frem sig på spillet, og efter et kvarter udlignede Benny på et skud fra nært hold. Frem fortsatte dominansen og hjemmeholdet var presset tilbage på banen. Alle ventede en Fremscoring, men i stedet fik HIK/Skovshoved scoret på et af deres få opløb i anden halvleg. Et mål der ikke burde være anerkendt, da målscoreren tydelig for alle, undtagen dommeren, tæmmede bolden med hånden inden scoringen.
IMG_1531
Målet satte Frem yderlige op og de sidste 10 minutter pressede de på for en udligning. Trods flere gode forsøg og pæne chancer lykkedes det ikke og dagens kamp endte med et nederlag på 2-1. Ikke retfærdigt efter spil og chancer.

Peter Sæhl