2017 70+ AB Tårnby – Frem

70+ AB Tårnby – Frem 3 – 1

Mandag formiddag var der tid til vinterturneringens sidste kamp for 70’er holdet, og endnu engang måtte Frem på besøg hos A B Tårnby.
Frem var inden kampen placeret på en 5. plads, og det kunne resultatet ikke ændre på, hvorimod en sejr til hjemmeholdet ville give dem en 2. plads.

IMG_1512
De startede da også som lyn og torden, og pressede på hele tiden. Det resulterede i et utal af hjørnespark, men kun ganske få afslutninger. Midt i halvlegen slog Frem pludselig kontra. Lassen erobrede bolden, stak den op til Madsen, som flot spillede videre til Poul, der knaldede den i nettet via den ene stolpe. Et flot mål. Hjemmeholdet satte derefter endnu mere tryk på, men flotte redninger af Jørgen og 2 skud på stolperne var det tætteste de kom på udligning. 1-0 til Frem ved halvtid var ikke helt fortjent.


I anden halvleg havde hjemmeholdet dog fået kanonerne indstillet, og allerede efter 5 minutter var der udlignet og kort efter bragte de sig foran 2-1. Herefter kom Frem mere med i spillet, og den endelige afgørelse faldt først i sidste minut, da hjemmeholdets angriber sprintede fra Fremforsvaret og scorede til 3-1. En udmærket præstation af Frem, som igen stillede op uden udskiftningsmuligheder.

IMG_1514

Trods nederlaget er sæsonen, ifølge manager Lassen, dog godkendt. Anden halvdel af turneringen var klart bedre end første, og det eneste der irriterer ham, er at der er for mange afbud til holdet.


Frems hold : Jørgen, Palle F, Poul, Lassen og Jan Madsen

På sidelinjen Kassinger og reporteren.

Peter Sæhl