2017 +70 Frem – HIK/SIF

70+ Frem -HIK/Skovshoved  2 – 7
I dagens kamp på hjemmebane mod Skovshoved/HIK fik Frem en brat opvågning. Efter blot 3 minutter havde gæsterne bragt sig foran 2-0, og da de efterfølgende fortsatte med at presse Frem i bund, kunne man frygte en afklapsning af hjemmeholdet. Det skete dog ikke og efter et par udskiftninger begynde Frems sammenspil at fungere,  og på en pasning fra Agner reducerede Benny til 2-1. Den gode Fremperiode fortsatte, men på en kontra kort før halvleg scorede udeholdet til halvlegsresultatet 3-1. En fin indsats af Frem, når den katastrofale start tages i betragtning.

Pausen havde gæsterne åbenbart bedst af, for de dominerede hele anden halvleg, og scorede yderlige 3 mål inden Benny reducerede til 6-2. Det blev dog ikke slutresultatet, for på kampens sidste angreb cementerede Skovshoved 7-2 sejren. En fortjent sejr til dem, men hvis Frem havde været klar fra start, kunne det havde givet et bedre resultat.


Frems hold: Jørgen,Lassen,Kassinger,Carlo,Agner,Benny og Palle F. På tilskuerpladserne sås Steen B, Palle J, Anthon og reporteren samt 2 skovsere.

Peter Sæhl