2017 SGOM Frem – B93

Kære Peter,

Ved ikke om du sad i et fly på vej hjem, idag her til formiddag – måske kiggede du ned til Valby Idrætspark under indflyvningen. Selvom det var lidt diset kunne du måske skimte 7 fremmertrøjer der gjorde hvad de kunne for at knægte de “hvide” fra B93. Måske kunne du slet ikke se dem, heller ikke bolden som ligesom modstanderne faldt helt ud af billedet på den hvide bane, der skulle have været grøn, men kun var delvis ryddet af KI.

En snedig taktik af dem fra B93 som ofte faldt ud med sneen, så vi troede at vi havde banen for os selv. Ja, du kan nok høre hvor jeg er på vej hen. Endnu en gang i dit fravær må jeg som vicedirektør på holdet melde om et dårligt resultat. Sandheden må frem de slog os med 4-0.

Vi stillede op med et udmærket hold: Anthon, Poul, Arne, John, Carlo, Benny, Palle og fik ovenikøbet hjælp af Bjarne Nielsen fra SuperMasters. Han spillede en god kamp, men vi andre havde svært ved at følge med. De hvide som var usynlige var her og der, så vi kom kun til få målchanser, dem vi fik, blev ikke udnyttet, medens deres gav næsten 100% udbytte.

Sådan var det og jeg glæder mig virkelig til chefstrategen er tilbage, og får sat lidt skik på alle de gode spillere som holdet rummer.

Mine administrative pligter har jeg passet, herunder budt B93 på en gratis øl – bagefter spiste de ved fællesbord – og så ualmindeligt tilfredse ud, da de sagde farvel og tak – altid hyggeligt at kommer herud. Ak ja.

Med venlig hilsen

John