2017 SGOM Frem – ØIF

Inden dagens kamp på Frem var stillingen den, at Frem indtog sidstepladsen med 3 point, og ØIF lå lige over med 4. Om det var forventningen om et vaske ægte bundopgør, der havde lokket godt 25 tilskuere , flest fremmede, ud på kunstgræsset vides ikke, men de fik en sejr og stor Fremdominans at se.

IMG_3911

Fra første fløjt var hjemmeholdet dominerende, men trods stor overvægt i både spil og chancer ville bolden ikke i mål. Først 10 min før halvleg kom det forløsende mål. Efter godt kombinationsspil endte bolden hos Niels, som sendte den sikkert i mål. Glæden varede dog kort. Da alle Fremspillerne var med fremme, spurtede en ØIF spiller alene igennem på en kontra, afdriblede Anthon og trillede bolden i mål. Stillingen 1-1 ved halvtid efter en boldbesiddelse på 75% til Frem
IMG_3912


Tendensen fra første halvleg fortsatte. Fremspillerne hele tiden i boldbesiddelse, mens gæsterne håbede på en hurtig omstilling. Da Frem trods flere chancer ikke fik scoret, blev nærkampene hårdere og hårdere, men kampens myndige dommer Cecil Nielsen, fik med resolut indgriben, dæmpet gemytterne.
IMG_3913
Retfærdigheden skete dog fyldest, John Brutale knaldede bolden i nettet, via en forsvarsspiller skulder. I de sidste minutter var hjemmeholdet tæt på endnu et par scoringer. Det blev dog ved de 2-1. Frem overlod sidstepladsen til ØIF, og de mange hjemmebanefans var tilfredse.

Frems hold : Anthon, Poul, Bjarne, Arne, Benny, Brutale, Niels og Kassinger

Peter Sæhl