2017-SGOM+65 Brønshøj – Frem

Kære Peter,

Solen stod højt på Tingbjerget denne kølige formiddag i januar og den nye kunstgræsbane som Brønshøj har fået så rigtig indbydende ud.

Vi var i stærkeste opstilling og startede med Niels Anthon på mål, dernæst en kæde med Poul, Benny og Lassen. så fulgte Carlo og Arne medens jeg skulle ligge i spids. På sidelinien havde vi Torben H og Bjarne klar til løbende udskiftning.

Den nye bane som er noget kortere end de fleste af de 7-mands baner vi spiller på, passede tilsyneladende Brønshøj bedst og de overtog, efter et par enkelte opløb fra vor side, efterhånden det meste af spillet uden dog at spille sig til større chanser. Benny på midten fik stoppet det meste, men vore erobringer af bolden havnede efter et par boldberøringer hos Brønshøj som i slutningen af halvlegen kom foran med 1-0 til stor jubel for deres mange fans på sidelinien. Hos os bredte elendigheden sig, vore planlagte udskriftninger fungerede ikke, da både Torben og Arne døjede med fiberskader og Torben var ude af stand til at spille videre.

Vi fik rettet lidt op på det i starten af 2. halvleg, havde et lille overtag i spillet, men når bolden kom ind i feltet plukkede Brønshøjs målmand den så let som man plukker modne æbler. Benny blev utålmodig, beordrede Lassen tilbage og gik selv med frem. På 5 min. skiftede stillingen til først 0-2 og så til 0-3. Fra det øjeblik blev der rent kaos. Jeg beklager Peter, men vi var ukendelige. Det fleste bolde blev hurtigt tabt og Brønshøj kunne nu pludselig spille med hæl og tå. Vi fik hvad jeg vil kalde et rigtigt “sæveøje” og forlod banen med en sæk på 0-6. medens jubelen ingen ende ville tage på sidelinien hos Brønshøjs fans.

På trods af det store nederlag stod Anthon en god kamp, men vi andre må op på hesten igen og vise at vi kan gøre det meget bedre.

Da vi havde sunket sorgen med en øl/vand eller to deltog vi i spisningen og nød en dejlig buffet uden sure miner. Lidt mobning fra modstanderbordet måtte vi dog acceptere.

Sådan en mail som denne til dig i Vietnam, hvor vi alle ønsker os hen, skulle måske være forsynet med en sort rand, men så galt var det alligevel ikke. Nu må du fortsat have det godt håber ikke du har fået en krumme galt i halsen ved denne læsning.

Med venlig hilsen
John