I sæsonens sidste kamp hjemme mod AB Tårnby blev det til et knebent nederlag på 3-1. Der var debut til Keld og  come back til Brian i målet og Axel på backen. Udeholdet havde muligheden for førstepladsen og dermed noget at spille for. De startede dog også med at få de første par chancer, men efterhånden fik Frem styr på spillet og kom fint med i kampen. 10 minutter før blev det dog  0-1. Et hjørnespark blev spillet bagud og en Tårnbyspiller knaldede bolden ind mellem venner og fjender. Kort efter var Frem tæt på udligning, da Poul blev spillet fri i højre side, men hans skud prellede af på opstanderen.

Frem startede bedst i anden halvleg og var tæt på udligning et par gange. Der skulle dog gå et kvarter før udligningen faldt. Peter blev fældet i feltet og Brian scorede sikkert på det efterfølgende straffespark. Herefter vekslede kampen og gæsterne havde et par skud på træværket, inden de spillede sig igennem til en 2-1 føring.

Herefter satsede Frem. Brian gik i marken og Poul på mål. Det gav et pres på AB Tårnbymålet og resulterede i et par hjørnespark og flere skud som alle endte i muren af modspillere. På en returbold fik gæsterne etableret et kontraangreb, og på det scorede de til 3-1, og kort efter lød dommerens sidste fløjt.
Nu venter en tiltrængt ferie, hvor alle de skadede spillere forhåbentlig bliver klar til efterårssæsonen starter i august

Frems hold: Brian, Arne, Roman, Axel, Keld, Carlo, Poul, Benny og Peter

Hilsen Peter