65+ Frem – Rødovre

På en grå, regnfuld og blæsende torsdag tog Frem imod rækkens tophold Rødovre på banerne bag Vandkulturhuset. Frem var på jagt efter sæsonens første sejr, men heller ikke i tredje forsøg, kom der point på kontoen. Rødovre vandt 2-0 med 1 mål fordelt i hver halvleg.

Spillemæssigt var Rødovre mest på bolden fra starten, med Frem forsvar var på plads, og når de brød et angreb, spillede de sig flot ud af gæsternes genpres. Det resultere i flere chancer til hjemmeholdet.

Carlo smækkede bolden på stolpen og kort efter ramte Werge trekantsammenføjningen. Ind ville bolden ikke, og det har været Frems store problem i forårets kampe. Midt i halvlegen spillede Rødovre en bold bag om Fremforsvaret, og deres frontangriber løb imellem og prikkede bolden i mål. Inden Cecil fløjtede til pause, havde Frem endnu et par fine afslutninger, men enten reddede Rødovres keeper eller en forsvarer stod i vejen for forsøget.

I anden halvleg holdt Rødovre i lange perioder bolden i egne rækker, umiddelbart tilfreds med den spinkle føring. Det forhindrede dog ikke Frem i at komme til flere gode forsøg, men som i første halvleg uden resultat. I stedet fordoblede Rødovre føringen med 10 minutter igen. Kort efter fik Frem reduceret. Rødovres målmand tabte bolden, og Peter prikkede den ind. Målet blev dog noget uforståelig ændret til et frispark til gæsterne, da dommeren åbenbart mente bolden blev sparket ud af målmandens hænder. Nærmere kom Frem ikke men trods det tredje nederlag på stribe var Fremspillerne efter kampen fortrøstningsfulde, og ser frem til onsdagskampen ude mod KB.

Frems hold: Jan, Bjarne, Roman, Werge, Carlo, Brutale og Peter.
Hilsen Peter