Torsdagskampen på Fremad Amagers baner denne grå torsdag sidst i maj var et vaskeægte bundopgør. Begge hold fik deres første sejre i sidste runde, og lå side om side i bunden, så en sejr til et af holdene ville give lidt luft til sidstepladsen og mulighed for at komme længere op i tabellen.

Den mulighed undlod Frem at gribe, da hjemmeholdet vandt 4-2. De første 10 minutter spillede begge hold bolden forsigtigt rundt, og det blev kun til et par afslutninger  i begge ender. Midt i halvlegen kom Fremads fløj for let til baglinjen, og på centringen indover prikkede forwarden bolden i mål. Der gik dog kun få minutter, så havde Frem udlignet. Bjarne var gået med op og efter et bandespil sendte han bolden i mål. Kort efter stod det dog 2-1 til hjemmeholdet, da et forkølet langskud endte i netmaskerne. Herefter stod der Frem på resten af halvlegen, og hvordan det kunne lade sig gøre ikke at få bolden i mål, må stå hen i det uvisse. Ganske vist stod Fremad Amagers målmand en flot kamp, men chancer på stribe blev brændt.

Anden halvleg fortsatte med Frem på bolden og det blev også til flere gode forsøg. Ind ville bolden dog ikke, og det blev midt i halvlegen 3-1 på endnu et langskud. Så satsede Frem og var tæt på en reducering flere gange, men i stedet blev det 4-1 på en omstilling. At Peter i sidste minut endelig fik bolden i mål, havde kun kosmetisk betydning for kampen. Hermed overlod hjemmeholdet sidstepladsen til Frem.

Frems hold: Jan, Roman, Bjarne, Carlo, Benny, Werge, John S og Peter

Næste kamp er torsdag 3.6 kl. 10.30 hjemme mod B 93
Hilsen Peter