Med en helstøbt holdindsats, formidabel fight og en superpræstation af Jan i målet fik Frem sæsonens første sejr. Det gik ud over KB, der hjemme på Peter Bangsvej måtte se sig besejret 1-0.

This image has an empty alt attribute; its file name is 0AEB9603-9A58-4426-980E-6F92A775A241.jpg

Frem startede kampen bedst. Kombinerede godt og sikkert og kom til flere gode afslutninger. Midt i halvlegen brød Frem et KB-angreb og Bjarne stormede med frem og afsluttede med et hård spark mod KB målet. John S sprang over bolden og kuglen strøg i mål tæt op ad den ene opstander. Herefter kom KB mere med i spillet, og havde flere gode forsøg, men Jan var på sin plads i målet og afværgede, hvad der kom.

This image has an empty alt attribute; its file name is 42D794CB-F397-42CF-B755-D1B845A44E39-1.jpg

Frem havde dog også sine chancer. 2 gode forsøg fra Werge efter opspil over fløjene, hvor Roman og Arne flittigt bød sig til. Brutale måtte udgå med en skade- vist nok første gang siden 70’erne- og ind kom Carlo, som gled fint ind i kombinationerne på midtbanen, og Frem kunne gå til pause med en 1-0 føring.

Anden halvleg formede sig som første, dog var KB mere i boldbesiddelse, men Frem altid farlige, når det gik den anden vej. Et hovedstød fra Peter på et godt indlæg fra Arne, blev reddet på stregen, og en friløber til John gik tæt forbi mål. KB pressede mere og mere på som kampen skred frem, men Frem forsvar stod godt og alle kæmpede for hinanden. Blev de endelig passeret, klarede Jan paragrafferne. Dramatikken udeblev dog ikke, da kampens dommer Anker 10 minutter før tid dømte straffe til KB. Roman havde vundet en duel med en KB’er og sparket bolden til hjørne, da Anker trods store protester pegede på pletten. Heldigvis gik Jan til den rigtige side og klarede flot. Selv om KB pressede på til slut, blev det ikke til nævneværdige chancer, og Frem kunne sikre sig sæsonens første sejr. En fortjent sejr til et godt kæmpende Fremhold, som også for en gangs skyld havde marginalerne på deres side

Frem hold: Jan,Arne,Bjarne,Roman,Carlo,Werge,Brutale,John S og Peter
Hilsen Peter