2021 +65 Lyngby – Frem

Det lykkedes heller ikke i andet forsøg for Frems 65+ at få sæsonens første point, da det i udekampen mod Lyngby blev til et nederlag på 4-1. Cifrene lyver dog en del, da Frem i store perioder af kampen var fuld på højde med hjemmeholdet.
Frem havde valgt en mere defensiv tilgang til kampen, og overlod initiativet til Lyngby. Når Frem  så havde bolden, spillede de den sikkert rundt, til chancen bød sig. 2 skud på træværket blev det til i første halvleg. Brutales knaldhårde frispark ramte begge indersider af målet  inden den røg ud, og Romans fine pasning bankede Werge på trekantsammenføjningen. Kort efter kom Lyngby på 1-0, da bolden faldt lige ned til hjemmeholdets forward, det firsttimede bolden i nettet. Mere skete der ikke i første halvleg, udover at Anthon måtte ud i fuld længde for at parere et nærgående skud. Redningen gjorde, at Anthon måtte gå ud i pausen, og blev erstattet af Jan.
10 minutter ind i anden halvleg øgede hjemmeholdet til 2-0, men Frem var fortsat med i kampen, og midt i halvlegen lage Brutale flot bolden ind til bagerste stolpe, hvor Peter nåede højest og headede reduceringen ind. Så var Frem med igen, men kun 5 minutter senere stod det 3-1, og 4-1 blev det i sidste minut, da Frem pressede på for en reducering. Trods nederlaget var der mange oplivende momenter i præstationen. Forsvaret med Bjarne som krumtap, tillod ikke mange chancer imod sig, og på midtbanen, hvor der var comeback til Carlo, flød bolden rund mellem ham, Werge og Brutale i sikre kombinationer. Når dertil lægges 2 straffespark, som ikke blev dømt, da dommeren ikke helt kunne se situationerne, som han sagde efter kampen, skal de første point nok komme i hus. Måske ikke næste gang den 6. maj kl. 10.30, hvor det ubesejrede hold fra Rødovre kommer på besøg.
Frem hold: Anthon, Jan, Carlo, Bjarne,Werge,Brutale, Roman og Peter.

Hilsen Peter