Man lovede regn og torden over København, denne mandag i slutningen af maj. Som en gestus til os stoppede det med at regne ved kampstart og sådan blev det. Dejligt fodboldvejr. 
AB/Tårnby stillede i stærkeste opstilling og Lassen der var genopstået efter afbud fra Roman og Brutale var så nervøs at han måtte ud og ofre inden kampstart. Om det var kampen eller spekulationerne om store investeringer på Lolland sammen med konen er ikke helt til at vide.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_5664-5.jpeg

Det hele startede også lidt nervøst, men hurtigt blev det fare på færde foran AB/Tårnby’s mål, et par hurtige opspil og vi var tæt på. Ro fik vi, da Peter spillede bagud til Benny, der efter eget udsagn placerede bolden med et hårdt langskud uden chance for AB/Tårnby’s målmand – 1-0 til os og vi var igang.
Ligesom det gik så godt og næste kæde med Lassen i spidsen var kommet på banen fik AB/Tårnby tilkendt et straffespark, en VAR kendelse ville have vist at Lassen havde armen helt inde til kroppen og ikke kunne undgå at den strejfede ham. Tror I at han protesterede – ja, men lige lidt hjalp det. Det gjorde det til gengæld da Mathisen gik til den rigtige side og vi slap med skrækken. Han fortsatte i god stil og tog de langskud som kom.
Hvordan “Sælen” bar sig ad er ikke til at forklare, men omgivet af modstandere og næsten fra baglinjen snød han dem alle og sendte bolden ind i fjerneste målhjørne – 2-0 til os hvilket også blev 1. halvlegs resultat. 
Forsoning i pausen efter lidt råberi – den “Schytte”, den “Schytte” med det store engagement, mente at når det var hans bold vi spillede med kunne han vel tillade sig lidt mere end os andre – han vil jo bare hjælpe, både med bold og det andet.
Det gjorde han ved at spille en rigtig god kamp og var sammen med Mathisen en vigtig del denne dag i Tårnby.
I 2. halvleg sad vi på dem, reelt set var deres eneste trussel lange bolde op ad banen eller skud langt udefra. Et hurtigt opspil mellem Peter og Kassinger sluttede hos Peter, og bang så stod den 3-0 til os hvilket også blev kampens slutresultat, omend vi i 2. halvleg havde et par store chancer til yderligere scoring.
Det var en helt igennem kollektiv indsats der skaffede denne sejr. Holdet bestod af: Jan M, Carlo, Benny S, Claus, Lassen, Kassinger og Peter. Øllerne smagte dejligt.NB! Se holdbilledet og alle smilene – bortset fra Lassen  – måske spekulerer han på om der skulle gives “debutbajere” bagefter?Bemærk også de fine nye trøjer som holdet har fået, når vi som idag spiller mod et hold der også har rød farve i deres klubtrøje.
Næste kamp er hjemme mod ØB på mandag – håber på at omklædning og bad er klar til os – vi fortjener det. (Nye trøjer skal bruges)
Med venlig hilsenJohn