2021 +70 Frem – KB

På denne sommerdag i april tog vi imod KB på nyanlagt bane i Valby Idrætspark. Banen var sat af Peter og Benny medens arbejdsdrenge under stort besvær fik slæbt de rigtige mål på plads. Bedre kunne det ikke være.

KB har vi jo haft krammet på de seneste år, men det er altid med en vis spænding at vi imødeser kampene mod dem. 

Det startede ellers godt, der var ikke gået mange minutter før den første store chance opstod, men KB slap med forskrækkelsen. Det gode spil fortsatte og vi kom foran med 2-0 på mål af Peter og Brutale.

KB havde ikke gjort meget væsen af sig, men pludselig befandt Claus sig alene med 2 fra Frederiksberg og så stod den 2-1. Inden pausefløjt fik Peter den nok engang i kassen med halvlegsresultat 3-1 til os.

I pausen var der indlagt en undervisningslektion i forsvarsteknik ved Benny Schytte. Det var noget med manden foran bolden eller også var det manden bag modstanderen eller hvad det nu var?

Tilsyneladende havde ingen hørt efter, for kort tid inde i 2. halvleg reducerede KB til 3-2 og skrigeriet nåede uanede højder. Godt nok skrev jeg i sidste uges referat i militære termer, men så mange befalingsmænd og kun få menige er nok ikke godt for holdet. Dirigenten der skal styre tropperne må være manden med det bedste overblik, som bagerste mand hedder han “Mathisen”.

Vi tog os sammen oven på den forskrækkelse og som den sande mester sendte Benny en blid tå-aflevering midt op ad banen. Bolden trillede og trillede, alle kiggede forundret efter Peter, han var væk og det var KB´s målmand også. Ja, som i et eventyr trillede den lige ind i kassen. Nogle kaldte det en sjov assist, andre mente at det blot var en puck-styring, men rigtigt var det at målet kom som en lettelse,  4-2 til os.

Så kunne vi det hele, også Claus, som trillede og rullede og så pludselig stod det 5-2 til os. Egentligt skulle det ikke have været slutresultatet, for med 3 skud på stolperne og et brændt straffespark burde sejren have været større.

Der var nogen kritik af det brændte straffespark efter kampen, omend dommeren mente at målmanden var gået før tiden, men netop det at han var gået og ikke løbet var en formildende omstændighed, sagde han, og derfor blev der ikke omspark. Især Kassinger var ked af den beslutning.

Vi var godt tilfredse med resultatet og de hjemmelavede øller smagte herligt. Blev nydt på sidelinien sammen med KBerne.

Holdet bestod af: Mathisen, Brutale, Benny, Claus, Carlo, Kassinger og Peter.

Næste kamp er på mandag, igen hjemmebane, nu imod Lyngby.

Med venlig hilsen
John