2021 +70 Frem – Lyngby

En april forårsdag med kølig luft, sol og skyer – mandag på FREM – hvor vi skulle møde Lyngby der kom med maksimumspoint efter 2 kampe. Jungletrommerne havde talt om at de havde et stærkt hold i år.
Ligesom dommeren var de vidst blevet hjemme i deres varme senge, da de kun var 5 mand til spilstart og den er jo svær mod et “konditionsstærkt” fremmerhold.
Vi klarede de første 10 minutter uden dommer, så da han kom, måtte han sætte 2 streger i bogen – vi var godt igang med flot gennemspillede mål af Peter og Brutalis med Claus og Benny som formidlere. Hu hej hvor det gik.
Nu var det ikke sådan at de var helt ufarlige, og Mathiesen blev sat på flere store prøver som han klarede med bravour.
 I løbet af halvlegen var Lyngby blevet suppleret med yderligere 2 mand, om de begge var fodboldspillere er lidt uvist, den ene lignede mere en golfspiller, men ind i målet gik han.
Halvlegen sluttede 4-0 til os efter yderligere 2 mål af Peter og Brutale.
Nu måtte Lyngby frem på banen og det gav bonus, da de med at brag af et langskud fik reduceret til 4-1. Så var det også slut, vi rokerede lidt rundt og med mål af Carlo, Peter og 2 fra Kassinger sluttede kampen med en komfortabel sejr til os på 8-1.
Vi burde måske nok havde scoret et mål eller to mere, i hvert fald var et af Peters oplæg lige til at skubbe ind over stregen, men Kassinger som var den heldige modtager må ha’ fået et eller andet i øjet – til hujen og skrigen fra fans sendte han den forbi det tomme mål.
Efter kampen var der glade ord til alle, og med særlig ros til Mathiesen (gode redninger), Brutale (holdmotor) og Peter for mange gode assist.
Øllerne smagte dejligt – det syntes Palle også som var med på sidelinien.
Holdet bestod af: Jan Mathisen, Brutale, Benny S, Claus, Carlo, Kassinger og Peter.
NB! En glad melding fra Lassen efter kampen. Han vil gerne assistere hvis vi mangler spillere. Tak for det.
Næste kamp er ude mod B93, mandag den 3. maj 2021 kl. 1100 på Østerbro.
Med venlig hilsen
John