Kampen mod ØB var lidt af en gåde. Normalt har vi det svært mod dem, f.eks. sidste år hvor vi spillede 2-2, med en scoring til os i de sidste minutter.
Denne gang var det anderledes, men stadig en gåde, og ingen sag at slå dem med 3-1.
Vi manglede en række nøglespillere, Jan M havde forstuvet fingeren, Brutale skulle på arbejde og Benny føjtede rundt nede i Portugal – jo elendigheden kunne næsten ingen ende tage.
Vi der var tilbage, varmede op og varmede op, men kom aldrig rigtigt igang. Alligevel lykkedes det os at få afleveret et holdkort, godt nok med bare pensionister på, men et holdkort skulle vi havde sagde Bjarne.
Normalt er der rift om målscoring og assistbringer, men ingen ville vedkende sig hverken dem for eller dem imod.
Derfor er det en gåde, eller er vi bare så gode, da hverken KB eller Brønshøj nu kan hente os, og vi efter 7 kampe og 21 point og en målscore på 42-12, fører rækken inden sidste runde. 
Holdet bestod af 7 raske pensionister, ingen nævnt – ingen glemt, fra Boldklubben FREM.
NB! Desværre blev dagens billede ikke til noget – lidt af en gåde, men fotografen forsvandt.
Nå, drenge – nu er det slut med spøg, skæmt og nemme kampe. På mandag den 7. juni  er det alvor igen. Vi møder hjemme kl.1030 SIF/HIK og den kamp skal vindes.Giv mig en tilbagemelding hvis I er forhindret (Har fået afbud fra Brutale)
NB! Efter kampen har vi bestilt bord kl. 1230 i CafeFREM. Der bydes på 2 stk smørrebrød og 1 øl/vand – og de skal smage.
Med venlig hilsenJohn