På en lummer sommerdag skulle vi spille forårets sidste kamp mod SIF/HIK. De seneste gange vi har mødt dem har vi haft krammet på dem og idag var situationen ydermere, at vi havde vundet “Forårsturneringen 2021” inden kampen, da hverken KB eller Brønshøj kunne hente os.

Vi havde dog 2 vigtige ting at spille for. Dels ville vi gerne slutte ubesejret, og dels ville vi gerne fastholde at vi var ubesejret på hjemmebane de seneste 2 år.

Nu skulle den køres hjem og Palle havde da også taget stolen med og sat sig godt tilrette for at nyde kampen.

Det startede også som det plejer med et par muligheder for hurtig scoring, men måske havde vi undervurderet modstanden for bum, bummelum så var vi bagud med 0-2. Lassen som havde taget jobbet som “keeper”, da Mathisen havde fået en tommelfinger i klemme, virkede lammet – det gjorde holdet i øvrigt også, havde ikke prøvet at være bagud i hele sæsonen og nu stod den 0-2.

Præstationen var usikker, men ikke hos SIF/HIK der med usvigelig sikkerhed også scorede det tredje mål, blot i egen kasse. Det var som om en livlinie blev lagt ud og endnu mere af samme skuffe da Claus fik en fejlaflevering som han blot skulle putte ind over stregen og det hele vendt på hovedet med 2-2. Vore lidelser var dog ikke slut, med nok en kanonmål 1 minut før halvleg stod den ved pausen 2-3.

Fans på sidelinien var begyndt at murre, nu var man kommet for at se….., og hvad så man….? I pausen fik/tog Benny det sidste ord med råd om at de ikke måtte score mod os, gerne i eget mål, men ikke mod os i 2. halvleg. Sådan opmuntret gik vi ud, 1 mål og vi var med igen.

Efter 15 minutter havde Lassen ondt i ørene for 2 hvin fra skovserfødder havde bragt dem foran med 5-2. Oven i det havde han snuppet yderligere et par hvin fra dem, så sort så det ud og rekorderne på vej til at smuldre. 

Så skete der noget. På en hård flad aflevering fra Kassinger til Peter, lod han bolden gå og lige ind i kassen. Reducering til 5-3. Carlo bragede at langskud ind med venstrepoten og så stod den 5-4, og sandelig om Claus nok engang overraskede alle med en tåhyler til 5-5, man troede det var løgn, bare 5 minutter tilbage og vi var klar til at sælge kampen for det resultat.

Sådan skulle det ikke gå, nok engang slog “skovserne” til med et hvin og bragte sig kort før slutfløjt foran med 6-5. For pokker da.

Klumpspil foran SIF/HIK målet og dommerens fløjte lød. Nogle sagde maven, andre sagde hånden… hvad var op, hvad var ned. Ja, Lassen som stod i den anden ende af banen kunne tydeligt se at det var hånden og sådan var også dommerens vurdering. Som Maradona ville have sagt det: “Det var guds hånd der hjalp”.

Peter skulle eksekvere, og det gjorde han med stor sikkerhed. Vi var lykkelige og skovserne skulede, men slutresultatet blev 6-6, fantastiske cifre i sig selv.

Skal jeg gøre status på den kamp, må jeg sige det var nok ikke vor bedste, men vi havde en dygtig modstander over for os. Det var en dag hvor vi manglede “Brutale” til de hurtige tilbageløb, men han havde jo travlt med de kommende studenter, og det skal jo også passes.

Holdet bestod af: Jan Lassen, Benny S, Roman, Claus, Carlo, Kassinger og Peter.

Rekorderne som ubesejret beholdt vi og øllerne smagte godt, ligesom den efterfølgende frokost med smørrebrød og snaps var en god afslutning på en dejlig sæson. Carlo delte rosende ord og chokolade ud til holdlederne, skønt at blive påskønnet. Hvad angår næste sæson for +70 holdet var der enighed om at gøre status over hvilke spillere der ønsker at spille på holdet efter sommerferien, når det er på plads, kan vi vælge næste sæsons holdledelse.

Vi har spillet 8 kampe, 6 er vundet, 1 er vuk og 1 er endt uafgjort. Samlet målscore 48-18, hvilket er noget af en bedrift.
4 mand: Claus, Carlo, Kassinger og Peter har spillet alle kampe.På måltavlen er statistikken den at alle faste udespillere har scoret i denne sæson med følgende fordeling: Peter (16) – Brutale (9) – Kassinger (6) – Carlo (3) – Claus (3) – Benny (2) og Roman (1).

Sæsonen er nu slut og jeg vil sige alle tak for indsatsen, samtidigt en speciel tak til Peter, min makker som holdleder.
Du er fantastisk at arbejde sammen med – tak skal du have.

Med venlig hilsen
John