21 +70 AB – Frem

Vi mødtes på parkeringspladsen ved AB, denne vindblæste forårsmorgen – nu skulle vi igang – en rigtig kamp var i vente.

Vi stillede i bedste opstilling for dagen, med “Mathiesen” på mål og Peter i spids, kombineret med 2 kæder, den ene kaldet “stormtropperne” bestående af Brutale, Benny og Claus, den anden kaldet “kavaleriet” det lette, bestående af Carlo, Roman og Kassinger.

Taktikken var klar, først “stormtropperne” ind i 10 minutter for at trætte modstanderen, dernæst “kavalleriet” ind i 10 minutter og åbne op. Egentligt enkelt, især her efter kampen.

14 mål, jeg skriver “fjorten” mål – en rigtig tilskuerbasker. Vore fans Benny B og Cecil fik fuld valuta for entréen.

De pakkede sig fra starten, AB’erne og det var svært at trænge igennem med 5 foran det lille mål, men trætte blev de af det konstante pres fra “stormtropperne” og de første 10 min. endte 0-0. 

Så kom kavaleriet og det gik stærkt, en flot assist fra Carlo efter tæt spil i feltet endte hos Peter og 1-0 til os. Efter klumpspil foran mål endte bolden hos Kassinger og 2-0. AB måtte nu frem på banen og det gav flere skud og en del overskud, men Mathiesen snuppede alt inden for rammen. Han ovenikøbet greb dem ud. Dog så han ikke et projektil fra AB’s højre back fyret af over en halv banehalvdel før han plukkede bolden ud af netmaskerne.

Så var det stormtroppernes tur til de sidste 10 min. af 1. halvleg og nu gik det stærkt, fra 2-1 til 6-1 blev det med mål af Peter, Brutale og Benny. Det blev 
suppleret med et selvmål, så vi gik til pausen med en 6-1 føring, overbevist om at nu var den ged barberet.

2. halvleg startede med kavalleriet på banen og AB reducerede med et hurtigt opløb. Roman brød deres næste forsøg og sendte en perfekt assist til Peter der sikrede en 7-2 føring, nu måtte den da være hjemme. 

Benny var blevet tildelt en mindre lederrolle, når han var ude skulle han sørge for et skifte efter 10 minutter, men det gik grueligt galt. Det gjorde det også inde på banen hvor “stormtropperne” med skræk i ansigterne så AB yderligere score 2 mål. Kavalleriet skulle til at gå igang, på det tidspunkt havde Carlo svedt mere om natten end på banen, ligeså Kassinger. Netop som de skulle i gear råbte Benny: “10 min skifte”. Han bedyrede efterfølgende at han havde set forkert på uret, nok om det.

Halvlegen sluttede med mål af Brutale, nok et AB selvmål og i mellemtiden var Mathiesen blevet gavmild – dermed slutresultat og de utrolige cifre 9-5 til os.

Bortset fra Benny’s fadæse gik det meste efter planen. Alle gjorde en god indsats og det var dejligt at vinde forårets første kamp. Nu er vi igang.

Målene blev scoret af Brutale (3), Peter (2) samt Benny og Kassinger (1).
Holdet bestod af: Jan Mathiesen, Brutale, Benny, Claus, Carlo, Roman, Kassinger og Peter.

Øllerne smagte rigtigt godt bagefter.

Næste kamp er på mandag hjemme mod KB.

Med venlig hilsen
John