Torsdag formiddag var Frem en tur på Amager for at møde AB Tårnby. 2 hold med hver 8 point, så en jævnbyrdig kamp var i vente.

Sådan blev det dog ikke., da det endte med en regulær øretæve på 8-3 til Frem, som i de sidste minutter mistede koncentrationen og lukkede 4 mål ind. Frem startede kampen fint og kom efter 10 minutter foran ved Peter. Hjemmeholdet pressede herefter på og havde flere store chancer, som Anthon flot parerede, men han var sagesløs, da AB Tårnby udlignede.

Trods meget lidt boldbesiddelse lykkedes det alligevel Frem at bringe sig foran, da Poul fra tæt hold sparkede bolden i kassen efter klumpspil. Kort før halvleg blev Roman nedlagt af hjemmeholdets forward, som løb igennem og scorede, og trods store protester fra Fremspillerne anerkendte dommeren målet. Frem gav hurtigt bolden op. Werge spillede den op til Palle F, hvis indlæg lige strejfede en forsvarsspiller og strøg i mål tæt ved stolpen. Således kunne Frem gå til pause med en 3-2 føring. 

Fra anden halvlegs start sad Tårnby på spillet og chancerne, og Frem havde svært ved at få spillet i gang. Der skulle dog gå 10 minutter inden udligningen kom, og da det så efter yderligere et par minutter blev 4-3, var det som om Fremspillerne mistede troen på at få point. Der var dog sporadiske forsøg på en udligning, men da den ikke kom, fik hjemmeholdet frit spil og scorede 4 mål i de sidste 5 minutter. Et lidt for stort nederlag, som Frem passende kan revanchere, når kredsens ubestridte tophold Lyngby gæster Frem onsdag den 29.5. kl 10.30.

Frems hold: Anthon, Palle F, Roman, Poul, Werge, Arne F, Carlo og Peter.