Med et fantastisk comeback i slutminutterne lykkedes det Frem at hive det ene point i land i dagens  udekamp mod AB Tårnby. Nede 4-2 og med bare 3 minutter igen scorede først Brian og dernæst Bjarne, og til allersidst var Frem tæt på at løbe med alle 3 point, men den sidste mulighed løb desværre ud i sandet.
Forud var gået en jævnbyrdig første halvleg, hvor AB Tårnby havde bolden mest uden at komme til afslutninger. Hjemmeholdet kom dog foran 1-0 efter et langskud. Det fik Frem længere frem på banen, og på et frisparksindlæg fra Roman, headede Werge bolden flot i mål. Kort efter var Werge atter på spil, da han satte indersiden på en ripost til Fremføring 2-1, som også blev halvlegsresultatet.
I anden halvleg fik hjemmeholdet den lette vind i ryggen, og på et indlæg fra venstre headede de udligningen ind. Midt i halvlegen kom yderligere 2 scoringer, og et frispark fra Brian på overliggeren var det tætteste Frem kom på en scoring i den periode. Men til slut sendte Frem alle mand i front og pressede hjemmeholdet højt oppe på banen, og som skrevet i indledningen blev 4-2 forvandlet til uafgjort 4-4.
Et utroligt flot comeback af Frem, som endnu ikke har tabt, men også har den første sejr tilgode, og den kan passende komme i næste kamp torsdag 29.8. Kl.10.30 hjemme mod KB.
Frem hold: Jan, Poul, Bjarne, Roman, Palle, Werge, Brian og Peter.