Solen strålede igen fra en skyfri himmel på B93's baner ved Svanemøllen. Vanddunkene på sidelinjen var fyldte, og dommeren ville fløjte til drikkepause midt i hver halvleg. Frem kom først ud af starthullerne og var mest på bolden, som med sikre pasninger flød mellem Fremspillerne.

Efter 15 minutter lykkedes det Peter af slippe forbi sin oppasser og bringe Frem foran 1-0. B93 kom lidt mere med som kampen skred frem og havde et par gode afslutninger. En forbi mål og en som Anthon reddede mesterligt. Dommeren havde glemt den annoncerede vandpause, og kort før tid rettede Poul et skud af til 2-0. En flot første halvleg af Frem. Solidt forsvarsspil styret eminent af Bjarne og fine opbyggede angreb, hvor både midtbane og backer gik med frem.

I anden halvleg overlod Frem spillet til hjemmeholdet, uden at de dog producerede en eneste chance. Derimod var Frem tæt på at øge føringen på mange hurtige contraløb inden drikkepausen. Sådan fortsatte kampen, men ud af ingenting bragte B93's forward pludselig spænding ind i kampen, da han fra tæt hold sparkede bolden op i nettaget. Det varede dog kun 2 minutter, så var Frem foran 3-1. Brutale brød et angreb, rykkede op af banen og spillede på tværs til Peter, som sendte bolden fladt i mål. 2 minutter før tid gjorde Poul det til 4-1, da han nåede først frem til en tværpasning og prikkede bolden i mål. En meget fortjent sejr til Frem. Den tredje i træk, og de kravler fortsat op i tabellen.

Frems hold : Anthon, Poul, Bjarne, Palle J, Arne W, Arne F, Roman, Brutale og Peter.

I næste uge spiller Frem65+ turneringens 2 sidste kampe. Onsdag 6.6. kl. 11 på HIK's baner og torsdag 7.6 kl 10.30 hjemme mod Brønshøj.

Fredag morgen drager 10 mand fra Torsdagsholdet til Nibe, hvor de sidst på eftermiddagen møder de lokale veteraner i en træningskamp. Efter kampen er der sammenkomst med frokost i Nibe Boldklubs lokaler.

Dagen efter går turen til Peters sommerhus i Fårup Klitbakker. Her venter endnu en frokost inden turen slutter på Jetsmark Stadion, hvor Frems 2. divisionshold skal bakkes op i kampen mod Jammerbugten.

Hilsen Peter