I dag gik turen til Østerbro, hvor Frem skulle op mod B93, som indtager andenpladsen i rækken.  I det grå og lidt regnfulde vejr havde Frem i første halvleg en let brise i ryggen, og trods flere omrokeringer på holdet blev bolden spillet fornuftigt rundt, og B93 blev holdt fra større chancer.

Frem derimod var farlige når de satsede fremadrettet og midt i halvlegen opsnappede Peter en pasning i hjemmeholdets forsvar, og sendte bolden fladt i mål. Trods 1-0 til Frem ved halvtid kunne føringen godt have været udbygget, da både Poul og Arne W havde fine forsøg mod halvlegens slutning. Sidstnævnte blev i skudøjeblikket tacklet af B93's målmand, og måtte kort efter pausen lade sig udskifte.

Det, sammen med at trætheden begyndte at melde sig, gjorde at B93 efterhånden fik et solidt overtag og spillede sig til flere gode forsøg. Der skulle dog gå et kvarter inden udligningen faldt. En hurtig kontra blev spillet ind til B93s forward, og med en inderside udlignede han. Efter yderligere 5 minutter blev det 2-1 til hjemmeholdet på et flot langskud. Nu blev det svært for Frem, men med  en heroisk figtherindsats kom Frem igen ind i kampen og 5 minutter før slutfløjt blev et indlæg sendt i eget net. Herefter ebbede kampen ud og Frem er fortsat ubesejret.

Frems hold: Benny, Poul, Palle J, Arne F, Brutale, Roman, Arne W og Peter.

Næste kamp er torsdag 31.1.19 kl. 10.30 på hjemmebane
 
Hilsen Peter.