Torsdagens kamp på Østerbro mod ubesejrede B93 lignede på forhånd en vanskelig opgave for det skadesplagede Frem hold. 7 mand var dog klar til kamp og i hele første halvleg, trods stor overvægt i spil til hjemmeholdet, holdt Fremforsvaret B93 fra de helt store chancer.
De forsøg de havde klarede Anthon flot. Angrebsmæssigt levede Frem på contraangreb, og det gav 2 store hovedstødschancer til Peter, hvoraf den ene prellede af på overliggeren. 5 minutter før halvtid måtte Roman forlade banen med en fibersprængning, og resten af kampen var Frem således en i undertal.

I pausen rokerede Frem om, så Palle kom ned i back. Kampbilledet i anden halvleg var det samme som første. Masser af spil til B93 og fine kontramulighede til Frem. På et af disse gik Bjarne med frem, men hans afslutning endte desværre på stolpen. Vi skulle hen til 8 minutter før tid før hjemmeholdet bragte sig foran 1-0 efter klumpspil. Herefter gik det stærkt, og i de sidste minutter scorede B93 endnu 3 mål, så det endte med et 4-0 nederlag til Frem. Alligevel en flot indsats af Fremholdet i de første 50 minutter.

Frems hold: Anthon, Poul, Bjarne, Roman, Palle, Benny og Peter.

Supporterne havde valgt at blive hjemme trods det flotte solskinsvejr.
 Peter Sæhl