Torsdag formiddag kunne Frem på eget græs sikre sig førstepladsen i Vinterturneringen. Det krævede en sejr over bundholdet AB Tårnby, som kun havde 4 point. Der er dog ingen kampe, der er lette, og det viste dagens dyst også. Frem startede bedst og pressede godt over hele banen, og kørte flot bolden rundt. Det gav et par frispark uden for feltet, og på det andet spillede Brian på tværs til Palle, som med et hård flat vristspark bragte Frem på 1-0 efter 10 minutter. Frem fortsatte med at være mest på bolden og efter yderligere nogle minutter, slap Peter fri og sendte bolden i mål. 2-0 ved halvleg og fint styr over tingene.

I anden halvleg kom gæsterne mere med i kampen uden dog at komme frem til nævneværdige chancer, men alligevel kom spændingen tilbage i kampen, da et skud langt ude fra højre side overraskende endte i nettet. 2-1. Frem svarede dog hurtigt igen. Arne Høj opsnappede bolden langt oppe på modstandernes banehalvdel, spillede den hurtigt videre til Peter, som i 2 forsøg fik bolden i mål. 3-1 og igen ro på spillet. Det skulle dog ikke vare ved. En katastrofal aflevering tilbage ad banen 4 minutter før tid, bragte AB Tårnbys frontangriber fri og han afdriblede Anthon og reducerede til 3-2. Unødvendig spænding om resultatet. Det lykkedes dog Frem at holde på bolden de sidste minutter, og en fortjent sejr og mesterskab var i hus.

Frem hold: Anthon, Poul, Arne H, Bjarne, Palle, Brutale, Brian og Peter. Derudover har Werge, Arne F, Roman, Benny og Jan bidraget til førstepladsen.