Uafgjort i højdramatisk kamp

Sæsonpremieren  på hjemmebane mod AB Tårnby for Frems 65+ udviklede sigtil en både spændende og dramatisk kamp med vekslende føringer. 
Hjemmeholdet lagde bedst ud, og trods flere ændringer i forhold til sidste kamp, var det Frem som dominerede spillet. Det resulterede i nogle halve chancer, som ikke førte til mål, og ud af ingenting kom AB Tårnby på 1-0 på et overraskende langskud. Kort efter blev det 2-0, da en bold blev langt op bag Frem forsvar og derfra dirigeret videre i nettet. Efter målet måtte Jan forlade målet med en lyskenskade og Benny måtte overtage målmandstrøjen. Da gæsterne ikke øgede yderlige på en kæmpechance lidt senere, overtog Frem igen spillet, og Claus sendte med en god gammeldags tåhyler bolden ind bag keeperen og 5 minutter efter var der udlignet til 2-2. Efter godt bandespil kommer Poul fri i højre side og kanonerer bolden flot op i hjørnet. Et udmærket halvlegsresultatet og et fint comeback af Frem.

I anden halvleg fik gæsterne lidt mere spillerum uden dog at komme frem til farlige afslutninger. Frem levede lidt på kontraangreb og på et af disse blev Peter nedlagt i feltet, og bragte selv Frem på 3-2 på det efterfølgende straffespark. Da situationen gentog sig 5 minutter før tid og hjemmeholdet fik sit andet straffespark kom gemytterne i kog. AB Tårnbys målmand reddere dog Peters forsøg og på det efterfølgende angreb udlignede udeholdet til 3-3. Frem pressede på i overtiden, og kampens udmærkede dommer Bjarne måtte i forbindelse med et hjørnespark udvise udeholdets målmand. Det efterfølgende hjørnespark gav ikke noget resultat, så kampen sluttede 3-3. Et lidt ærgerligt nederlag, men nøgternt set retfærdig.

Der var fyldt godt op på lægterne. Ingen nævnt, ingen glemt og alle fik fuld valuta for den investerede tid.

Frems hold: Jan, Poul, Bjarne, Palle, Brutale, Claus, Benny, Roman og Peter.