+65 Frem – AB Tårnby

På en helstøbt holdindsats vandt Frem 2-1 over AB Tårnby, og sikrede sig  3 kærkomne point. Som i de seneste kampe var Frems organisation på plads fra start, og trods spilovertag til gæsterne kom de ikke frem til nævneværdige chancer.
Det gjorde Frem til gengæld. Med tålmodighed og sikre pasninger spillede de sig frem til flere gode muligheder. En af dem udnyttede Brutale efter 15 minutters spil, da han brugte Peter som bande og bragte hjemmeholdet i front. Kampbilledet fortsatte på samme måde resten af halvlegen, og hjemmeholdet burde have scoret yderligere et par gange inden pausen. Det skete ikke, så det blev ved en kneben 1-0 føring.

Anden halvleg forløb som første. Masser af boldbesiddelse til AB Tårnby, dog uden de kom i nærheden af en udligning, og farlige kontrastød fra Frem med flere farlige afslutninger, bl.a. et skud på stolpen af Werge. Efter et kvarter fik Frem frispark uden for feltet, og det sendte Peter fladt i nettet ved modsatte stolpe. 5 minutter senere fik gæsterne reduceret, da en nedfaldsbold endte for fødderne af deres forward, som let prikkede den over stregen. Det forventede pres fra udeholdet kom ikke og Frem kørte stille og roligt sejren hjem. Flot indsats af alle mand, og nu venter den sidste kamp hjemme på Frem om 14 dage mod topholdet Rødovre, som med en sejr, kan sikre sig mesterskabet.

Frems hold: Anthon, Arne H, Bjarne, Poul, Roman, Werge, Brutale og Peter.