På en råkold torsdag formiddag kom Frems 65’ere tilbage på sejrssporet, da B93 blev sendt hjem til Østerbro med et 5-2 nederlag i bagagen.
Gæsterne startede bedst og var meget i boldbesiddelse uden at tilspille sig de helt store chancer, hvorimod  Frem på hurtige kontraangreb var tæt på at bringe sig foran, men stolpen stod i vejen for Brutales skud. Kort efter scorede B93, da deres forward skubbede bolden i nettet med armen. Trods protester blev målet anerkendt, og da der endnu ikke er indført VAR, talte scoringen. Frem overtog herefter spillet og det blev 1-1 kort efter, da Peter kom fri på en lang fremlægning. Herefter var der flere gode tilbud til hjemmeholdet, men lige inden halvleg blev der kludret i Fremforsvaret, og udeholdet kunne gå til pause med en lidt ufortjent føring. 
Anden halvleg var ikke mange minutter gammel, før der var udlignet. Et dejligt indlæg fra Palle endte i hovedet på Peter, som sikkert headede i kassen. Herefter var Frem flyvende. Angrebene bølgede ned mod B93s mål og i løbet af 10 minutter var stillingen 5-2. Først kanonerede Werge bolden ind bag keeperen, så blev  Brutale spillet fri og scorede og endelig satte Benny flot bolden op i krogen efter klumpspil i feltet. Hermed var kampen afgjort og hjemmeholdet kørte roligt bolden rundt uden at B93 kunne svare igen. En fortjent sejr til Frem efter en solid indsats fra alle mand.
Frems hold: Anthon, Arne H, Bjarne, Werge, Palle, Poul, Benny, Brutale og Peter.
Næste kamp er på torsdag 16.5. Kl. 10.30 hjemme mod KB.
Peter