I efterårets sidste turneringskamp var kravene til Frem i hjemmekampen mod B93 krystalklare. Hvis de skulle væk fra sidstepladsen, krævede det en sejr på 2 overskydende mål.

Frem gik friskt til opgaven, men et ultradefensivt B93 hold gjorde det svært at komme til chancer. Stik mod spillets fordeling kom gæsterne foran 1-0 efter et kvarter. Et indlæg fra siden havnede foran en helt fri forward og han headede sikkert bolden ind. Det resultat holdt til halvleg trods stor overvægt i spillet til Frem.

Anden halvleg formede sig som første med Frem mest på bolden, men efter 10 minutter blev en B93’er sendt i dybden og så stod det 2-0. Hjemmeholdet fortsatte dog presset og 5 minutter efter fik de reduceret, da en forsvarsspiller prikkede bolden i eget net. Det gav blod på tanden og kort efter sendte Arne en flot aflevering til Poul ved bagerste stolpe og så var der udlignet.

B93 var kørt trætte og Roman opfangede en tværaflevering og spillede Peter, som i 2 forsøg fik sendt bolden i mål til 3-2. Nu jagtede Frem det næste mål, som kunne overlade sidstepladsen til gæsterne. Det kom med 5 minutter tilbage. Bjarne var gået med frem og han lagde en høj bold ind i feltet, og den sneg sig i mål helt ude ved stolpen til 4-2. Det blev også 5-2, da Poul blev spillet fri og scorede sit andet mål, og således undgik Frem sidstepladsen i rækken

Frem hold: Jan, Poul, Bjarne, Arne, Werge, Roman, Claus og Peter.


På lægterne var Sten Bjerre, Jerløv, Anthon , Kell Larsen og en enkel B93’er.


Torsdag 31.10 kl.12.30 holder vi afslutningsfest med øl og buffet for 100kr. Tilmelding senest mandag til Peter Sæhl eller Cafe Frem