Torsdag formiddag havde Frem besøg af B93. Det første opgør mellem de 2 hold sluttede uafgjort, og da begge mandskaber fortsat er med i toppen af rækken, lignede det en jævnbyrdig kamp.
Frem satte sig på kampen fra start og  tilspillede sig et par store chancer, men den ellers træfsikre Peter sparkede forbi i begge tilfælde. Herefter kom B93 mere med i kampen og efter klumpspil i Frems felt blev bolden prikket i mål til en lidt ufortjent 1-0  føring, som holdt til halvleg.

I starten af anden halvleg vekslede spillet, men et par boldtab på midten gav B93 et par lette chancer, som udmøntede sig i 2 scoringer. Nede 0-3 så det pludselig sort ud for hjemmeholdet, men en reducering af Peter, gav Frem nyt håb.

Det blev dog hurtigt slukket, da B93 lynhurtigt bragte sig foran 5-1. Frem fortsatte dog med at presse på og på 2 hurtige mål af Brian og Peter til 5-3, var der igen lidt spænding tilbage i kampen. Trods hård pres fra hjemmeholdet  i de sidste minutter, blev der ikke scoret yderligere, og B93 kunne trække sig tilbage som sejrsherrer.

Et lidt unødvendigt nederlag, som kunne havde været undgået, hvis Frem havde scoret på sine chancer.