+65 Frem – B93

På en flot efterårsdag med  høj sol og en del blæst på langs af banen tog Frem imod B93, som havde tabt deres 2 første kampe. Det var nu ikke til at se, for allerede efter 5 minutter bragte gæsterne sig foran 1-0.

En lille dribletur i feltet og så en tåhyler. Heldigvis gik der ikke længe, inden der var udlignet. Peter fik bolden lidt uden for feltet, og sendte den over i modsatte side. Herefter overtog Frem spillet, og med præcise og omhyggelige afleveringer rullede angrebene frem mod B93 målet. På et af disse fandt Werge Peter tæt under mål, og han skulle blot skubbe den i nettet til 2-1. 5 minutter før halvtid blev det 3-1. Peter rundede målmanden og lagde tilbage til Brutale, der sendte bolden i nettet.

I anden halvleg fik B93 fordel af den stride blæst, uden af den grund at få overtaget. Frem spillede sikkert bolden rundt og et knaldskud fra Werge var tæt på at afgøre kampen, men B93-keeperen hev en af de store redninger frem. I stedet fik gæsterne et unødvendigt hjørne, som i to forsøg blev sendt ind i feltet, og her var Arne N så uheldig at snitte bolden, så den røg  i eget net.

Kampen vekslede og i en hurtig omstilling, mistede Frem helt unødvendigt bolden og B93 var i overtal. Det udnyttede de lidt heldigt, da et kikset hovedstød hoppede ind tæt på den ene stolpe. I sidste minut havde Frem bolden i mål, men dommeren dømte i stedet uforståeligt frispark til målmanden. En god indsats af Frem, som burde have sikret sig alle 3 point. I næste uge er Frem oversidder.

Frems hold: Anthon, Arne N, Bjarne, Roman, Werge,Brutale,Benny og Peter