Torsdag formiddag i bidende kulde og hård vind tog Frem imod gæsterne fra Brønshøj. Der var i Frems trup debut til Claus, som er kommet fra Haslev, og han faldt flot ind i spillet. Frem dominerede fra start, men trods gode opspil og flere fine forsøg, udeblev målene, og stik imod spillets fordeling bragte gæsterne sig i spidsen på deres første angreb efter et kvarters spil.


Det var åbentbart det, der skulle til for at hjemmeholdet kunne få gang i scoringerne. Først driblede Niels sig fri og smækkede bolden i kassen og kort før halvtid øgede Peter til halvlegsstillingen 2-1.

Frem fortsatte med at være mest på bolden i anden halvleg og efter 10min fandt Brian en helt fri Peter, som blot skulle sætte indersiden på bolden til 3-1. Brønshøj svarede hurtigt igen med et mål på langskud, men på det efterfølgende angreb bragte Frem sig foran 4-2 og kort efter blev det 5-2. Begge mål af Peter efter fine oplæg fra Palle J. Til slut reducerede Brønshøj endnu engang, inden Poul på en aflevering fra Claus scorede kampens sidste mål. En fortjent sejr til Frem, som nu har 6 point efter 4 kampe.

Frem hold : Anthon, Poul, Palle J, Niels, Claus, Brian og Peter.

På lægterne var der flere Fremtilhængere, men de var pakket godt ind på grund af kulden og derfor svært genkendelige. Ingen nævnt ingen glemt.