Torsdag formiddag var der regulært bundopgør i Masters 65+. Frem tog mod KB på kunststofbanerne bag Vandkulturhuset i flot efterårsvejr, og begge hold gik ud til kampen uden point på tavlen.

På papiret en jævnbyrdig kamp, men efter få minutter havde Frem bragt sig foran 2-0 på mål af Poul og Arne N efter flotte opspil. Den hurtige føring gav Fremspillerne mulighed for at spille bolden stille og roligt rundt , og uden at KB kom til nævneværdige chancer, udbyggede Frem stille og roligt føringen, så der stod 5-0 ved pausen. Benny, Peter og Arne N stod for målene.


I anden halvleg havde KB skiftet målmand og ændret lidt i opstillingen. Det gav dem en del spil og efter 5 minutter reducerede de til 5-1. Glæden varede dog kort, da hjemmeholdet hurtigt svarede igen med et par scoringer, og stille og roligt blev føringen øget til slutresultatet 10-1. 

Bemærkelsesværdigt i den fortjente Fremsejr var det, at både Poul, Benny og Arne N scorede hattrick.
 


Efter kampen var der smørrebrød og til minde om Kim Larsen spillede og sang  Benny Schytte og Tom Agerbeck  "Haveje" og "Om lidt blir her stille" godt bakket op af de tilstedeværende.

Hilsen Peter