I strålende sol, men med en strid blæst på langs af banen, spillede Frem og KB uafgjort 2-2 i en jævnbyrdig kamp.

Frem havde på grund af flere afbud måttet ændre i den vante forsvarsopstilling. Det ,sammen med at KB havde vinden i ryggen, udnyttede gæsterne til at bringe sig foran 2-0 inden for det første kvarter. Herefter var det, som om Frem fandt ind i den vanlige rytme, og overtog spillet. På et godt gennemspillet angreb strøg Brutale til baglinjen, og sendte bolden ind foran mål, hvor Poul kom først på bolden og sendte den sikkert i nettet til halvlegsresultatet 1-2.

Fra anden halvleg start var Frem dominerende og pressede KB tilbage på banen. Det blev dog kun til enkelte forsøg inden for målrammen i starten af halvlegen, og dem tog gæsternes målmand sig af. Frem fortsatte dog presset og 10 minutter før tid sende Brutale en diagonalbold ind til bageste stolpe, hvor Roman dukkede op og vandret headede udligningen ind. Flot mål. Så pressede hjemmeholdet på for at sikre sig alle 3 point, og angrebene rullede ned mod KBs mål. Det gav dog lidt chancer til udeholdet, men Palle var på plads i målet, og vi skulle hen til sidste minut, før der skete noget.

Poul blev spillet fri tæt under mål, men blev hægtet bagfra i skudøjeblikket, og alle ventede på at dommerens fløjtede for straffespark. Fløjten forblev dog tavs, og således sluttede dagens kamp 2-2.

Frem hold : Palle F, Poul, Benny, Roman, Palle J, Arne, Brutale og Peter.
Næste kamp er på udebane mod AB Tårnby torsdag 23.5 kl. 11.00.
Hilsen peter