I bagende sol tog Frem imod KB på kunsten bag Vandkulturhuset.

Efter et par halvstore nederlag på udebane i forrige sæson mod netop dagens modstander, tørstede hjemmeholdet efter revanche. Og det fik de, for da kampens myndige dommer Bjarne Nielsen fløjtede af, viste resultattavlen 8-3 til Frem.

KB startede bedst og spillede flot bolden rundt, men efter noget tid kom Frem mere med  i kampen, men netop som man ventede et føringsmål til hjemmeholdet, slog KB contra. En høj bold bag Frems forsvar bragte en KB'er fri og han udplacerede Benny i målet.

Frem fortsatte med at kombinere og på et kanon langskud bragte Palle balance i regnskabet og kort efter lagde Brian bolden fladt forbi gæsternes målmand. KB fik dog udlignet, men 5 minutter før pausen fik Frem frispark lige uden for feltet. I stedet for at sparke på mål, fandt Brian Peter tæt under mål og så stod det 3-2.

To hurtige mål til hjemmeholdet i starten af 2. halvleg, gjorde at KB måtte satse mere frem ad banen. De kom også på 5-3, men da Frem øjeblikkelig svarede igen til 6-3, var det tilslut spil til et mål. Frem scorede yderligere 2 gange. Målene i anden halvleg fordelte sig med 3 til Peter og 1 hver til Poul og Brian. En fortjent sejr til Frem, som efter sejren rykker godt op i tabellen

Frems hold : Benny, Poul, Arne F, Bjarne, Palle J, Brian, Arne W og Peter.

Lægterne var fyldt godt op. Om det var vejret eller hjemmeholdets opadgående formkurve, der trak, vides ikke, men det var skønt med det store fremmøde, og dejligt at se Tom tilbage på sidelinjen.

M V H Peter