I dagens fremrykkede kamp mod det ubestridte tophold Lyngby på hjemmebanen i Valby tog Frem kraftig revanche for sidste uges store udebanenederlag til AB Tårnby. I en jævnbyrdig kamp med vekslende spil sikrede hjemmeholdet sig en 4-2 sejr og dermed yderligere 3 point til kontoen. Trods en fin start på kampen for Frem, hvor bolden blev spillet fornuftigt rundt, var det gæsterne, som bragte sig i spidsen. Et par driblinger mod baglinjen og et indlæg tæt ind under mål, blev sikkert bugseret i mål af Lyngbys forward. Kort efter svarede Frem igen. Et flot skift fra Poul endte hos Werge, som elegant sparkede bolden ind bag en sagesløs Lyngbykeeper. 

1-1. Gæsterne var dog fortsat med i kampen, og et halvkikset skud fra distancen, fik til alles overraskelse lov til at passere gennem Frem forsvaret og ind tæt på stolpen. Frem svarede dog hurtigt igen, da Brutale spillede på tværs til Peter, som sendte bolden i nettet. Kort før halvleg vendte Peter rundt på et indkast, og bragte Frem foran 3-2. Det kunne være blevet 3-3 inden halvtid, men på forunderlig vis fik Roman pareret på selve mållinien, så hjemmeholdet kunne gå til pause med et enkelt måls forspring.
I anden halvleg overtog Lyngby mere og mere af spillet, men Frem forsvar godt anført af Bjarne, lod sjældent gæsterne komme på skudhold, og de gange det skete, greb Anthon ind. Frem var dog fortsat farlige på kontraangreb, og et af disse resulterede i et straffespark, som Brutale sikkert satte i nettet. Senere var Palle J tæt på med et kanonskud, som dog blev blokeret, og således foran 4-2 , spillede Frem bolden sikkert fra mand til mand til kampens udmærkede dommer Cecil, kunne fløjte af. En dejlig sejr over topholdet på en stærk holdindsats blev fejret på behørig vis efter kampen sammen med dagens supportere. Jerløv, Lassen og Sten Larsen.
Frems Hold: Anthon, Poul, Bjarne, Palle J, Werge,Brutale, Roman og Peter.
Næste kamp er igen på hjemmebane på torsdag 6.6. kl.10.30 mod Rødovre.