Efter to udesejre og en lang juleferie  var Frems 65'ere klar til på hjemmebane at tage imod rækkens nummer 2, ligeledes ubesejrede Lyngby.

Fra start satte Frem sig på kampen, og spillede fornuftigt bolden rundt. Det resulterede i flere fine afslutninger, som desværre ikke resulterede i scoringer. Lyngby havde et enkelt skud fra distancen, men Frems vikarierende målmand Benny klarede flot med en fodparade. Vi skulle hen til de sidste minutter af første halvleg, før hjemmeholdet endelig kom foran. Et langt skift fra venstrebacken Arne F til navnebroderen på højreback Arne N bragte denne i fri position og med en behersket indersideafslutning bragte han Frem på 1-0.

I anden halvleg fortsatte Frem det flotte spil, og der kom gang i målscoringen. Efter få minutter blev bolden spillet op på Brian, og med siden til målet vippede han elegant bolden forbi Lyngbys keeper. Kort efter smækkede Brutale bolden i kassen på en ripost og efter yderligere nogle minutter gjorde han det til 4-0, da han løb fri på en på en lang pasning. Den solide føring gjorde, at Frem slappede lidt af, og det benyttede gæsterne sig af, og reducere på et langskud. I de sidste minutter øgede Peter til 5-1 efter dobbelt bandespil med Brian.

En flot og rent spillet kamp, hvor den myndige dommer Cecil kunne nøjes med at fløjte for et enkelt frispark. På lægterne var der opbakning fra Barberen og Tom og på tribunen under tag sås Keld Larsen og Finn Hansen. Der er, som om sejrene  til Frem øger tilskuerinteressen.

Frems hold : Benny, Arne N, Bjarne, Arne F, Arne W, Brian, Roman, Brutale og Peter.

Næste kamp er på torsdag 17.1.19 kl. 11.00 mod B93 på banerne ved Svanemøllen.