På årets sidste og flotteste vinterdag med sol fra en skyfri himmel tog Frem 65-hold mod naboerne fra Rødovre. Det blev en hård og jævnbyrdig kamp, som endte med en 2-1 til hjemmeholdet.

I første halvleg var Rødovre mest på bolden, men slap aldrig gennem Frems bagerste kæde. Det blev derfor kun til skud udefra, og dem tog Anthon sig af i fin stil. Til gengæld var Frem farlige, når de angreb. Et hovedstød fra Brutale på overliggeren og et skud fra tæt hold af Poul, var tæt på at give Frem føringen. Kort før halvtid var Brian igennem, men blev brutalt sparket ned bagfra. Det udløste et frispark uden for feltet, som dog ikke gav noget resultat. Til gengæld tog Brian revanche kort efter, da han satte Rødovreforsvaret af og knaldede bolden i nettet. 1-0 ved halvleg.

I anden  halvleg kom Frem mere i boldbesiddelse og efter 10 minutter slap Brian fri i venstre side og spillede på tværs til Peter, der blot behøvede at sætte indersiden på til en 2-0 føring. Det fik Rødovre til at gå længere frem på banen, og åbnede samtidigt op for hurtige omstillinger til Frem. Det gav flere chancer til at lukke kampen, men træværket og Rødovres målmand forhindrede det. I stedet blev de sidste 10 minutter mere spændende end godt var, da Rødovre fik reduceret til 2-1. Frem bagerste skanse holdt dog stand, og på et angreb  til allersidst fik Frem tilkæmpet sig et straffespark. Det brændte Brian, men samtidig løb tiden ud, og Frem fik sin fjerde sejr i sæsonen, til stor tilfredshed for det talstærke hjemmepublikum. En fortjent arbejdssejr, hvor Fremforsvaret trak det helt store læs.

Frems hold: Anthon, Poul, Bjarne, Palle J, Arne F, Brutale, Benny, Brian og Peter

Næste kamp er på hjemmebane den 14.3.19 kl.10.30 mod B93

Hilsen Peter