I torsdagens kamp skulle Frem en tur over Sjællandsbroen for at møde et af rækkens nye hold Fremad Amager. I let støvregn var hjemmeholdet mest på bolden det første kvarter, men Fremdefensiven var på plads fra start, og holdt modstanderne fra åbne chancer. Derfor forsøgte de sig med skud udefra, og på et af disse bragte de sig foran 1-0, da bolden strejfede en Fremspiller og snød Anthon i målet. Frem lod sig ikke slå ud og kom efterhånden oftere på besøg på modstandernes banehalvdel. John S fik bolden i højre side, afdriblede sin oppasser på baglinjen og lagde den skråt tilbage til Peter, der let udlignede. Frem havde endnu et par chancer inden pausen, men det forblev 1-1, efter en flot og disciplineret  indsats fra Frem.

Det fortsatte i anden halvleg, hvor Frem midtbane og forsvar helt havde styr på hjemmeholdets offensiv. Når et angreb var blevet brudt, kombinerede Frem sig hurtigt op ad banen, og tilspillede sig flere store chancer, som dog alle blev brændt. Men 2 minutter før tid lykkedes det endelig at få bolden i mål.  En tilbagelægning til målmanden blev for kort, og efter lidt klumpspil endte bolden for fødderne af Poul, som bankede bolden i kassen. 2-1 og sejren var hjemme. Vi havde dog gjort regning uden vært, for i de døende sekunder, blev et frispark sendt ind foran Frems mål, og her stangede en Fremad Amager angriber bolden ind til 2-2, til stor ærgrelse for Fremspillerne.

Trods tab af 2 point til slut spillede Frem en flot kamp, som lover godt for næste kamp, som er torsdag 1.10. Kl.11.00 ude mod KB.
Frems hold: Anthon, Arne H, Bjarne, Poul, Werge, Brutale, John S og Peter