I den fremrykkede kamp på HIKs baner mod det kombinerede HIK/ Skovshoved hold jagtede Frem den fjerde sejr i træk. Der var afbud fra Anthon og det gav debut til Jan Mathiesen i Fremmålet. I den bagende sol var det Frem, der havde overtaget, mod et meget afventende hjemmehold, og det resulterede i flere gode forsøg. Det var dog først midt i halvlegen at Frem kom foran. Efter et stort pres endte bolden hos Peter, som scorede fra tæt hold. Lidt efter erobrede Brian bolden fra målmanden og spillede den ind til Peter, der scorede i et tomt mål.

Frems solide defensiv havde fuldstændig styr på hjemmeholdets angribere og I første halvleg havde Skovshoved kun en chance, som Jan parerede flot. 

Anden halvleg var som første. Frem dominerede fortsat kampen og spillede sig igennem til flere  store chancer. På 2 af dem scorede Peter. Først på en flot “camoufleret” aflevering fra Brutale og lidt senere på en frispilning af Poul. Den fjerde sejr var i hus, men efter spil og chancer en alt for lille sejr.
Frem 65+ skal allerede i kamp i morgen på hjemmebane kl. 10.30 mod Brønshøj og bliver det til en sejr her, er andenpladsen i rækken sikret. Førstepladsen nås kun, hvis resultaterne i sidste runde passer i Frems favør.

Frems hold : Jan, Poul, Bjarne, Arne, Palle J, John Brutale, Brian, Carlo, Peter