På en flot fight og disciplineret indsats tog Frem point fra det absolutte tophold KB. Kun en urimelig dommerkendelse 10 minutter før tid gjorde, at Frem ikke kunne tage hjem til Valby med alle 3 point. På 30 meters afstand dømte Anker straffespark på et skud i brystet på Brutale. På det tidspunkt førte Frem 2-0. KB reducerede til 2-1 og i den efterfølgende tumult, blev Brutale udvist for resten af kampen.
Forud var gået en første halvleg, hvor Frems defensiv stod perfekt, og ikke tillod KB at komme til chancer. Når Frem havde bolden, blev den spillet fornuftigt rundt og det resulterede i et par nærgående forsøg. Tættest på var Brutale, men hans skud blev pareret til hjørnespark. I anden halvlegs første minut, havde KB sin første chance, men afslutningen gik  lige forbi målet. Herefter var billedet det samme, som i første halvleg. Efter 10 minutter stormede Roman fremad, fandt Peter, som hurtigt sendte bolden videre til en fremstormende Werge, som i to forsøg sendte kuglen i kassen.
Fem minutter efter var Frem på spil igen.


Et flot angreb op ad banen endte i højre side, hvor Poul dukkede og og sendte en hård pasning mod mål, og med lidt hjælp fra KBs målmand endte bolden i netmaskerne. Foran 2-0 fortsatte Frem det kontrollerede spil og først efter det fatale straffespark og Brutales udvisning blev KB farlige, og med en mand i overtal, fik de udlignet til slutresultatet 2-2. KB blev med det ene point kredsvinder, mens Frem efter 4 uafgjorte, stadig har den første sejr til gode. Den kommer forhåbentlig i sæsonens sidste kamp på torsdag 24.10. Kl. 10.30 hjemme mod B93.
Frems hold: Anthon, Poul, Bjarne, Palle, Roman, Werge, Brutale og Peter.