Dagens udekamp mod KB på Peter Bangsvej var et ægte topopgør. Begge hold lå, som nr. 2 og 3 med 14 point og Frem var tvunget til en sejr, hvis drømmene  om en førsteplads, skulle holde til sidste rundes kamp hjemme mod AB Tårnby.

Frem startede kampen med en let brise i ryggen og satte sig på spillet med det samme. Det resulterede i et par pæne afslutninger fra distancen af Werge og Palle, men begge skud gik snert forbi målrammen. Lidt efter kom endnu en chance, men Peter skød lige på målmanden. Mod halvlegens slutning kom KB lidt bedre med spillemæssigt uden dog at tilspille sig større chancer, for Frems påpasselige forsvarere var hele tiden på forkant med begivenhederne. I pausen måtte Anthon udgå pga. svimmelhed, og han blev i målet erstattet af Poul.

Anden halvleg var kun få minutter gammel, da KB 2 gange testede ham med skud fra distancen, men Poul parerede flot begge gange. Herefter overtog Frem igen spillet, og Brian var tæt på at komme fri ved baglinjen, men blev blokeret. På det efterfølgende hjørnespark sendte han bolden direkte ind i panden på Brutale, som flot dirigerede den i netmaskerne trods hårdt presset. Føringen gav mere ro på spillet og 10 minutter før tid sprintede Brian til baglinjen, og lagde bolden for fødderne af Peter og så var stillingen 2-0. Det lykkedes ikke KB at svare igen og resten af kampen spillede Frem sikkert bolden rundt, og kampen ebbede ud.

En flot kamp af Frem og spændingen om førstepladsen holder til på torsdag 28.3. kl. 10.30, hvor Frem hjemme møder AB Tårnby.

Frems hold : Anthon, Arne N, Bjarne, Poul,Werge,Brutale,Palle,Brian og Peter.