I torsdagen udekamp mod Lyngby havde Frem svært ved at få rytme i spillet og finde det gode spil fra tidligere kampe frem. Det samme gjaldt for Lyngby, så efter en halvleg hvor ingen af holdene kom til større chancer, var resultatet meget passende 0-0. 

Anden halvleg var kun få minutter gammel, da Frem kom i spidsen 1-0. Poul pressede en modstander så meget, at han i forsøget på at sparke væk ramte Poul og derfra røg bolden i nettet. Et lidt heldigt føringsmål. Kort efter blev det 1-1 på er lige så tilfældigt mål. Et fladt hjørnespark gik direkte i nettet ved første stolpe. Så var vi lige vidt.

Lyngby fik efterhånden overtaget og midt i halvlegen kom de foran på et indlæg, efter en misforståelse i Fremforsvaret. Efter yderligere 5 minutter blev det 3-1. Det fik Frem til at satse angrebsmæssigt, men ud over et skud på stolpen fra Brian og nogle næsten ved chancer, blev det ikke til mere. Kort før tid fik Lyngby en kontra og scorede til slutresultatet 4-1. En anden halvleg, som Fremspillerne hurtig bør glemme. 

Frems hold: Benny, Arne N, Bjarne, Arne F, Palle J,Poul, Brutale, Roman, Brian og Peter.

Næste kamp er torsdag 28.2. kl. 10.30 på Frem.
Hilsen Peter