+65 Lyngby -Frem

Med en skrivebordssejr på  3-0 i første kamp mod Køge, som ikke kunne stille hold, satte Frem torsdag formiddag kursen mod Lyngby, som havde tabt deres første kamp.
Med septembers blå himmel og dejligt solskin som baggrund, rullede det ene Lyngbyangreb efter det andet frem over banen. Først et stolpeskud og så en dyb aflevering til hjemmeholdets hurtige spydspids, som alene med Jan prikkede bolden i mål. Endnu en chance skulle der til, før Frem fik defensiven rigtig indstillet. Med godt opspil nedefra kom Frem langt bedre med i kampen, og trods et par hjørnespark, som kunne have givet udligning, gik Lyngby til halvleg foran 1-0.

Anden halvleg var en lige affære og uden de helt store chancer til nogen af holdene. Frem missede lige den sidste aflevering inden det blev helt farligt, og hjørnesparkene var også kun lige ved og næsten. 10 minutter før tid kom hjemmeholdet på 2-0  på et langskud, som blev rettet af. Frem pressede på men et langskud af Arne N gik centimeter forbi målhjørnet. Et lidt ærgerligt nederlag, efter en ok præstation.

Frem hold: Jan, Arne, Bjarne, Roman, John S, Brutale, Poul og Peter.

Næste kamp er torsdag 10.9. kl.10.30 hjemme mod B93