For anden torsdag måtte Frem en tur til Lyngby. I sidste uge var banerne dækket af et stort lag sne. Det var ryddet væk til dagens kamp, og som kompensation for den unødvendige køretur, ventede der smørebrød og øl til Fremspillerne efter kampen.

Om det var det, der tændte Frem, skal være usagt, men Frem var lige fra start først på bolden og efter kort tid scorede Arne fra tæt hold. Angrebene fortsatte mod Lyngby målet og resulterede i flere gode chancer, som dog ikke førte til mål. I stedet tog Lyngby over og i løbet af de sidste 10 minutter bragte Lyngby sig foran 2-1.

I anden halvleg overtog Frem igen spillet og på mål af Brian efter flot bandespil blev det 2-2. Kort efter lagde Brian et hjørne ind i panden på Brutale og så stod det 3-2.

Frem havde fuldt kontrol over spillet og 10 min før slutfløjtet satte Peter indersiden på en pasning fra Brutale. 4-2 og kampen ebbede lige så stille ud.

Frem kom nu op på 12 point, det samme som Lyngby. På torsdag spilles vinterturneringens sidste kamp, og det er hjemme mod rækkens nummer 2 AB Tårnby, som kan passeres med en sejr til hjemmeholdet.


Frems hold : Anthon, Poul, Palle J, Arne, Brian, Brutale, Peter og Claus