I sæsonens sidste kamp ude mod rækkens tophold Rødovre, som havde vundet samtlige kampe, sikrede Frem sig måske lidt overraskende uafgjort 3-3.

En solid defensiv med mange bag bolden og hurtige kontraangreb var opskriften på taktikmødet. Der var heller ikke spillet mere end 5 minutter før Arne F opsnappede en tværpasning og sendte den op til Peter, som afdriblede sidste mand og bragte Frem på 1-0. Rødovre fortsatte med at have bolden meget uden at det blev til mere end nogle ufarlige langskud, mens Frem var langt farligere på deres kontrastød. 10 minutter før halvtid fik Rødovre dog udlignet. I venstre side slap de til baglinjen og på indlægget scorede Kim Fischer. Lige inden pausefløjtet havde Frem en helflugter, som Rødovres keeper lige fik slået op på overliggeren, så det forblev 1-1 efter første halvleg.


Anden halvleg forløb som første. Frem var dog lidt mere i boldbesiddelse og efter 10 minutter lagde Arne F bolden ind til Peter, som bragte Frem på 2-1. Kort efter  parerede en Rødovreforsvarer Romans kanonskud med hænderne uden at det resulterer i straffespark. Om det var det, der fik hjemmeholdet i gang vides ikke, men inden for 10 minutter kom Rødovre 2 gange til baglinjen i højre side og på afleveringerne skråt bagud bragte de sig foran på mål af Tommy Hald og Ole Gjesing. Det fik Frem i offensiven og på en ripost efter et langskud fra Poul smækkede Bjarne N bolden ind til 3-3. Frem fik endnu en chance, da Arne F i sidste sekund hamrede bolden lige over Rødovre-målet. En meget flot og disciplineret indsats af Frem. 

Samlet for efterårssæsonen blev det til en 5. plads af 7 og med 7 point og en målscore på 16-16. 

Hold : Jan, Poul, Bjarne, Palle F, Arne W, Arne F, Roman og Peter.


Hilsen Peter